Autor Téma: Assecla in Tellure [ASSEC]  (Přečteno 5309 krát)

Offline [BOBAS] Aratra Hai

  • Cruiser pilot
  • ***
  • Příspěvků: 113
Re:Assecla in Tellure [ASSEC]
« Odpověď #10 kdy: Říjen 17, 2016, 14:22:16 »
Přesně jak píše Aratra, život ve WH není jednoduchý. ...
 Nějaká ta cesta se vždycky najde.
Ze je to slozite to chapu. Nechapu jak a co bych mel dopravovat do C4, kdyz mi vetsina assetu visi v gallente high sec a diry maji limit po mase a dobe trvani. Klidne se muze stat, ze uviznu nekde v 3-ti dire ze 7-mi, co mam prolitnout abych se do C4 dostal ... treba protoze diru rollnuli nebo proste vyprsel cas. Jak to delate kdyz se stehujete? Vsechno v empu prodate a v dire vas vybavi pomoci kontraktu z korp hangaru? jak takove stehovani novacka vubec vypada? Dokazu si predstavit tahani hromady vlastnich veci blockade runnerem do C2 se statikou do null, kterou obyvaji vesi konkurenti se sprostym nazvem. Ale k vam... Orcu zatim nezvladam a 20+ jumpu napric empou plus neco po nestabilnich WH se da stihnout mozna jednou, ale tam a z5 na tri krat... No nevim.

Predevsim sam, resp. s jednim accountem, do diry nelez :-( proto je hrani v dirach o kooperaci, kdy nekteri hledaji cestu a hlidaji a dalsi mohou zasobovat. Ten umi to a ten zas tohle :-) Proto si vyber nejakou korpu a zkus to :-)

Offline [EL-G] erg cz

  • Battlecruiser pilot
  • ****
  • Příspěvků: 291
Re:Assecla in Tellure [ASSEC]
« Odpověď #11 kdy: Říjen 17, 2016, 14:39:02 »

Takže důležité lodě jsou:
 - probítko
 - lodička na korporátní málky
 - ventura
 - něco na PVP
Diky. A jsme u jadra pudle. Probitko a ventura se mi do stealth bomberu vejde i s moduli. Ale neco na PvP a na korporacni malky - nikoliv. Jelikoz nemam skill na T3 krizniky, musel bych tahnout Dominix a Stratios s hromadou dronu. Pres low sec a null to s Mastodonem ne lajznu, na toz s Orcou (kterou zatim nemam naskillovanou ale mam v to v planu). Cili musel bych cekat na diru do high sec... Z C2 nahodna dira do high sec asi ma vetsi sanci vzniknout, nez z C4? Nebo je to ouplne jedno (myslim pokud C2 nema static do high sec)?

Offline [BOBAS] Lord Noot

  • Frigate pilot
  • **
  • Příspěvků: 61
Re:Assecla in Tellure [ASSEC]
« Odpověď #12 kdy: Říjen 17, 2016, 14:45:43 »
nejsem si uplne jisty co vlastne sledujes, pokud se chces pridat k nam, neboli k BOBAS, zacni tim, ze napises nekomu z vedeni ohledne prihlasky

potom doprocuji se zastavit na TS, kde se dozvis odpovedi na tve otazky

pak, pokud se ti zadari a projdes sitem vyberu a kontrol naseho Johna velikeho, budes na zkousku prijat mezi nas

p.s. pokud chces jit k pYco, nebo jinam, postup je stejny pocitam, napis nekomu z vedeni dane corporace, stav se za nima na TS a dal se uvidi

Offline [EL-G] erg cz

  • Battlecruiser pilot
  • ****
  • Příspěvků: 291
Re:Assecla in Tellure [ASSEC]
« Odpověď #13 kdy: Říjen 21, 2016, 13:33:45 »
Pouziva nekdo https://www.eve-scout.com/ pro cestovani? Pokud Thera ma skutecne tolik der a jsou  na tomto seznamu uvedeny pravdive, tak IMHO je tu moznost skutecne hodne skratit si cestu z5 do WH aby clovek nemusel pres pulku New Eden pokazde , kdyz ho podnou. Nebo Thera je tak zakempovana, ze je zbytecne ji sledovat?

Offline [BOBAS] Lord Noot

  • Frigate pilot
  • **
  • Příspěvků: 61
Re:Assecla in Tellure [ASSEC]
« Odpověď #14 kdy: Říjen 21, 2016, 15:19:46 »
ergo tak nevím, vyletím z WH ven do high, tak stejnou cestou se přece mohu vrátit ne? na co hledat cestu přes Theru
každá normální WH corpa si vede aktuální mapu cest ze své WH ven a zpět, ať už pomocí apky, či prostého dokumentu

vyletim jednou cestou, stejnou se vratim, pripadně dalšíi vyprobovanou

nebudeš ty další ze sberatelů počtu příspěvků? :)

Offline [CHN] Shivaja

  • Battlecruiser pilot
  • ****
  • Příspěvků: 367
  • CHON CEO
    • https://dust514.com/recruit/6daweQ/
Re:Assecla in Tellure [ASSEC]
« Odpověď #15 kdy: Říjen 21, 2016, 17:32:20 »
JJ presne jak pise Lord Noot , Thera je pouzitelna max tak na skraceni si cesty mezi vzdalenejma koncema known space kdyz se to zrovna trefi uz jsem to takle parkrat pouzil

Offline [EL-G] erg cz

  • Battlecruiser pilot
  • ****
  • Příspěvků: 291
Re:Assecla in Tellure [ASSEC]
« Odpověď #16 kdy: Říjen 21, 2016, 21:46:04 »
Ale prece kdyz vas podnou, tak se probudite nekde v k-space stanici. Nevyletite do high secu - vyhodi vas to.

Offline [BOBAS] Aratra Hai

  • Cruiser pilot
  • ***
  • Příspěvků: 113
Re:Assecla in Tellure [ASSEC]
« Odpověď #17 kdy: Říjen 22, 2016, 05:32:43 »
Ale prece kdyz vas podnou, tak se probudite nekde v k-space stanici. Nevyletite do high secu - vyhodi vas to.

Jiste :) za predpokladu ze jsi jediny char v dire, nemas vyprobovanou cestu ven a podnou te... tak si asi prisel o diru  :o Nicmene proto by si v dire nemel zit sam, aby vzdy zustal nekdo kdo cestu najit muze.

Treba prave ted mame na nasi mape 6x HIGH :) Trebas jedna je z nasi diry do statica C4 pak C2 a High :) a na to aby ses vratil po vypodovani staci i nula  ::)

Offline [EL-G] erg cz

  • Battlecruiser pilot
  • ****
  • Příspěvků: 291
Re:Assecla in Tellure [ASSEC]
« Odpověď #18 kdy: Leden 23, 2019, 11:21:24 »
Nesnazi se ted White Stag Exit Bag evictnout Assecla in Tellure? Ja jen ze na killboardu vidim dve rvacky v domovske https://zkillboard.com/system/31001703/